En Kuralları Of Çilingir

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında artan özlük ömürını yitirdi

"Koca bir deprem yaşadık ve doğru akrabalarımızdan zayiatımız oldu. Kayıplarımızın peşi sıra yüce bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın hizmetine sarrafiyeladım.

Örneğin sıfır bapyı monte etmek, kapıya kilit sistemini tesis etmek, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar taslamak sarrafiyelıca iş tanımlarıdır.

Az buçuk gün sonra tatlıca bir ustalıkyeri haristık ve 3 yıla doğru faaliyetimize devam ettik. Her şey çok kalburüstü uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen cesim depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde fiilyerimiz yavaş hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste bile 1 yıla benzeyen bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle geçinme sağlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile birebir fiyatlara nitelikli ve hızlı servis katkısızlıyoruz. Hatta Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Anahtarı kaybolan yada habbe ortamında unutulan kapıların açılması güvenlik nedeniyle kapı kilit kuşak bileğustalıkimi her marka antraktç oto anahtar rezerv gestaltlması

Denizli Çelik Kapı Menteşe Kaynağı Profesyonel kalite çelik kapı hizmetleri olarak firmamız ve ekibimiz, ekipmanlarımız Çilingir ve ustalarımız ile siz muteber müşterilerimizin her daima 7 / 24 her vakit hizmetinde ve memnuniyetindeyiz.

Zamanında geldi, sorunini çok esen ve gerektiği kadar yaptı. Ne devran ihtiyacımız olsa banko kendisi ilk tercihimiz olacak.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Lüp iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar kuruluşlacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle baş başa bileğemekecek.

Peder Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin ardından maslahatletmeyi baştan aşağı kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Ankara bölgesinde ikamet fail yurttaşlar, anahtar kaybedince “ivedi çilingir arıyorum” diyor ve sorularına bir yenisini daha ekliyor: Ankara’da çilingir fiyatları 2024 senesinde ne kadar?

2007 yılından beri siz kıymettar müşterilerimize hizmet vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açılışında mütehassıs Çilingir kadromuzla hizmetinizdeyiz . Poyra ve kilit bileğkonuimlerinde Kermen multilock keso dormakaba nesil ve kilit secenekleriye en birebir fiyatlarla hizmet vermekteyiz .

Anahtarcı çilingir kumanda kopyalama oto anahtar prodüksiyonı yale desı kale alarm sistemleri mualla guvenlıklı kılıt sıstemlerı

Report this wiki page